Tuesday, October 17, 2017

Portugali tahmapilved tõid meile kolmes vanuseastmes medalid!

Mitmeid kümneid aastaid on Pelgulinna Gümnaasiumi õpetajad viinud Stroomi metsas läbi Põhja-Tallinna ja Kristiine LO koolide algklasside murdmaateatejooksu võistlusi. 2017 läheb ajalukku seigaga, et esimest korda lükati lakkamatu vihma tõttu võistlus nädal aega edasi ning ka seetõttu, et nädal hiljem ei olnud ilm sugugi parem, pigem sama vihmane aga hulga pimedam. Tekkis juba tunne, et korraldame keset päeva ööjooksu. Uudistest aga selgus: "Orkaan Ophelia tõi tolmu Saharast ja tahma Portugalist". Nii saabuski Eesti kohale öine pimedus. Võistluse käigus saime tunda kõikvõimalikke loodusnähtusi uduvihma, paduvihma ja ka äikest. Päikest meile sel korral ei näidatud. Küll aga tõid päikese Pelgulinna Gümnaasiumi jaoks välja meie väikesed ja suured sportlased, kes neljast vanuseastmest kolmes tõid "koju" kirkaimad medalid.
Kõige ihaldusväärsemad medalid, KULDMEDALID saavutasid:
V klassi võistkond: Robi Mikk, Simo Saliste, Robin Eelma, Andero Piperal, Rasmus Tibar, Annabel Laiva, Debora Moor, Liis Marie Alt, Grete Barot, Marii Udal. Varus Kerdo Kivit, Karmen Eller.
VI-VII klassi võistkond: Keili Laan, Kaisa Plinte, Karoliina Kullamaa, Kippen Närep, Eileen Pärdu, Ingvar Hion, Sten Arnar Pals, Enar Tiit Tänak, Bert Prants, Artur Elberg. Varus Elis Ulla, Erki Haljasmäe.
HÕBEMEDALID kuulusid meie kõige väiksematele, aga väga väledatele sportlastele: Nora Meiorg, Ellen Kobin, Lisandra Paltser, Laura Raudmets, Lee Hiie Annus, Frank Hugo Lang, Jan Tahvonen, Markus Vallimäe, Tristjan Jaanson, Uku Aksel Klaos. Varus Triin Vahur, Henry Murd.
IV klasside võistkonnal nii hästi ei läinud, aga tublid olid nemadki, joostes välja 5. koha. Selle vanuseklassi osaks sai kogu võistluse avastart. Nende jooks oli nagu rallimaailmas öeldakse." esimesed sõidavad (loe jooksevad) raja puhtaks". Selle ülesande täitsid hästi: Birk Parvelt, Ats Heinvere, Ken Sander Aasoja, Frank Mahmoud Hammad, Kaspar Jaska, Krislin Kevelin Teas, Helena Tilk, Stella Iris Viire, Liisa-Lota Lõoke. Varus Kristella Sika.
Kehalise kasvatuse õpetajad tänavad tublisid sportlasi, kes trotsisid vihmast ja pimedat Eestimaa sügist ning kaitsesid vahvalt kooli spordiau.
Tänud ka Kullo esindajale Ronne Särale, kes aitas võistluse läbiviimisel ning toredate medalite ning karikatega.

No comments: